29/3/14

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ: Περιοδεία στη Φωκίδα


Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, Απόστολος Γκλέτσος, μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας Ιωάννη Χριστοδουλου, το σύνολο των υποψήφιων συμβούλων του νομού καθώς και κλιμάκιο συναγωνιστών από Λαμία και Φωκίδα, πραγματοποιήσαμε σειρά επισκέψεων το διήμερο 27-28 Μαρτίου στο νομό Φωκίδας.

Η ενθουσιώδης συμμετοχή του κόσμου και το έντονο ενδιαφέρον του για το πρόγραμμα του περιφερειακού συνδυασμού του κινήματος για τη Στερεά, εκφράστηκε με παροτρύνσεις για συνέχιση του αγώνα καθώς και με συνεχόμενες ερωτήσεις για τις θέσεις του κινήματος και το σχεδιασμό του.
Ερωτήσεις για το μέλλον μιάς πραγματικά απαξιωμένης περιοχής, με τεράστια προβλήματα υποδομών και χρόνιας εγκατάληψης κάθε σχεδιασμού τουριστικής ανάπτυξης. 




Οι απαντήσεις δόθηκαν με τον τρόπο που έχει συνηθίσει το κίνημα να απαντά, με την άμεση προσωπική επαφή, κάτι το οποίο δεν αποτολμούν οι υπόλοιποι, ανυπόληπτοι πλέον στα μάτια του λαού, εκπρόσωποι του συστήματος. 


Επισκεφθήκαμε: Ιτέα, Γαλαξίδι, Τολοφώνα, Γλυφάδα, Μαραθιά, Μοναστηράκι, Ευπάλειο, Άμφισσα, Χρισσό, Δελφούς, Γραβιά, Μαργιολάτα, Λιλαία, Μαλάματα, Πολύδροσο.