15/5/14

Ενημέρωση εκλογικών αντιπροσώπων Χαλκίδας


Γέμισαν τα γραφεία της Χαλκίδας από άντρες και γυναίκες αποφασισμένους να προασπίσουν το μέγιστο δικαίωμα του πολίτη, την ανεμπόδιστη έκφραση της προτίμησής του στην εκλογή αντιπροσώπων του. Με την γνώση ότι η εκλογική νοθεία σε κάθε επίπεδο είναι το τελευταίο όπλο του καθεστώτος απέναντι στην προέλαση των Ελλήνων Εθνικιστών, εκατοντάδες είναι οι ευβοείς που εγγράφηκαν ως εκλογικοί επόπτες και αντιπρόσωποι του Κινήματος για τις εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου. 



Οι εκλογικοί αντιπρόσωποι ενημερώθηκαν για τη διαδικασία, τα καθήκοντα και δικαιώματά τους, σε συναντήσεις κατά ομάδες και κατά τόπους, από στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης Ευβοίας και δικηγόρους του νομικού τμήματος της Χρυσής Αυγής. Στα γραφεία μας, οι εκλογικοί αντιπρόσωποι του Δήμου Χαλκιδαίων κατατοπίστηκαν λεπτομερώς την Κυριακή, από τον δικηγόρο Γιάννη Ζωγράφο, για όλα όσα πρέπει να προσέχουν ώστε να προασπίσουν την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία από όσους επιχειρήσουν να την αλλοιώσουν. 


Ενημερώνουμε άπαντες τους Ευβοείς πολίτες ότι ψηφοδέλτια του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα" έχουν ήδη παραδοθεί σε υπεραρκετές ποσότητες για να καλύψουν όλα τα εκλογικά τμήματα του νομού. Για οποιαδήποτε καταγγελία την ημέρα των εκλογών, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα: 6978804153 και 2221077152.

Τ.Ο. Ευβοίας
Κιαπέκου 1, Χαλκίδα
Καθημερινά 09:00-21:00