19/1/16

Άλλη μία αιμοδοσία από συναγωνιστές της Τ.Ο. Ευβοίας


Εκατοντάδες φιάλες αίματος διατέθηκαν σε συμπατριώτες μας, στα 3 χρόνια λειτουργίας της Τράπεζας Αίματος "Πράσινη Πτέρυγα - Χρυσή Αυγή Ευβοίας". Με τις ανάγκες να είναι κατά πολύ μεγαλύτερες από την προσφορά, μέλη και φίλοι της Τοπικής Οργάνωσης Ευβοίας προχωρούν σε τακτικές αιμοδοσίες, μεμονωμένα ή μαζικά, για την Τράπεζα Αίματος που ανοίχτηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδος. Αυτή τη φορά συμμετείχε και ο βουλευτής Ευβοίας, συναγωνιστής Ν. Μίχος.
Θυμίζουμε ότι το αίμα διατίθεται σε οποιονδήποτε Έλληνα το χρειάζεται ανά την επικράτεια, χωρίς κανενός είδους πολιτικό ή άλλο κριτήριο. Πολύ περισσότερο διευρυμένη προσφορά σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη τράπεζα αίματος (εταιριών, συλλόγων ή χωριών), αλλά χαρακτηρίστηκε "ρατσιστική" από τα ΜΜΕ και το σύνολο των συστημικών πολιτικών κομμάτων, για πολιτικές σκοπιμότητες.

Καλούμε κάθε Έλληνα που μπορεί να δώσει λίγο από τον χρόνο του για να σώσει τη ζωή ενός συμπατριώτη του, να πάει σε οποιοδήποτε αιμοληπτικό τμήμα οποιοδήποτε νοσοκομείου και να σημειώσει στη σχετική φόρμα ότι το αίμα του προορίζεται για την "Τράπεζα Αίματος Πράσινη Πτέρυγα-Χρυσή Αυγή" του Νοσοκομείου Χαλκίδος. Στη συνέχεια να μας ενημερώσει σχετικά στα τηλέφωνα 2221077152 ή 6978804153


 T.O. Ευβοίας