29/1/16

Συνεντεύξεις Ν.Μίχου σε ΘεσσαλίαTV και εφημερίδα Ελευθερία


Ακολουθεί και η συνέντευξη του συναγωνιστή και βουλευτή Ευβοίας όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ελευθερία Λάρισας:

“Στην περιοχή του νομού, πραγματοποιώντας περιοδείες στα μπλόκα και έχοντας επαφές με τους αγρότες βρέθηκε χθες ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και εκπρόσωπος του κόμματος στο Κοινοβούλιο για τα αγροτικά ζητήματα, κ. Νίκος Μίχος. Ο κ. Μίχος σε μια σύντομη στάση του στη Λάρισα πριν κατευθυνθεί στην Καστοριά για να συναντήσει και εκεί μπλόκα των αγροτών, μίλησε στην «Ε» για τις κινητοποιήσεις που συγκλονίζουν την Ελλάδα επισημαίνοντας μας ότι και ο ίδιος είναι αγρότης, κτηνοτρόφος και οινοποιός γνωρίζοντας καλύτερα τα πράγματα και τα προβλήτα από την παιδική του ηλικία ακόμα.

«Έχω μεγαλώσει σε αγροτική και κτηνοτροφική οικογένεια, θα μας πει, πάνω σε ένα τρακτέρ «Μπελαρούς», και σε μια «Τιτάν» αλωνιστική μηχανή. Τα τρακτέρ αυτά τα είχε φέρει τότε στην Ελλάδα από τη Σοβιετική Ένωση ο Παπαδόπουλος, με το σύστημα της ανταλλαγής (κλίρινγκ) δίνοντας αγροτικά προϊόντα, όπως πορτοκάλια, λεμόνια κ.ά. Το μέλλον των αγροτών είναι αβέβαιο και η κατηφόρα δεν σταματά με τίποτα. Δυστυχώς και η σημερινή κυβέρνηση εκτελεί τις εντολές των ξένων που στοχεύουν στην καταστροφή της αγροτικής παραγωγής.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής συμφώνησε στη μείωση της αγροτικής παραγωγής στο 3% για να μπούμε στην ΕΟΚ και αυτό το επικύρωσε και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Εμείς ως Χρυσή Αυγή πιστεύουμε ότι αυτός ο τόπος μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα ώρα και στιγμή με την πρωτογενή παραγωγή ώστε να ανέβει η οικονομία μας. Τα χωράφια μας είναι έτοιμα και το ίδιο και οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας να δουλέψουν, αλλά δεν τους αφήνει το κράτος.

Πρέπει να καλλιεργήσουμε ακόμα και τα παρτέρια και τα μπαλκόνια μας, γιατί η γη που έχει η Ελλάδα δεν υπάρχει σε κανένα άλλο κράτος. Ο στόχος τους δεν είναι λοιπόν να πάρουν μόνο τα σπίτια μας, αλλά να πάρουν και τη γη μας, να μην υπάρχει αυτάρκεια, να μας κάνουν ότι θέλουν και να μας ταΐζουν πάλι ότι θέλουν»

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ζήτησε από τους αγρότες να παραμείνουν ενωμένοι πέρα από τα κόμματα και παρουσίασε αναλυτικά τις θέσεις του κόμματος που εντοπίζονται στα εξής για την αναδιάταξη του αγροτικού τομέα: